Nu er det snart jul!

Eller i hvert fald snart tiden for de mange julemarkeder 🙂 Her på Fyn er der mange! Og mange store, på smukke herregårde og slotte, med rigtig mange udstillere og masser af julerier.  Jeg synes der er fantastisk stemning på disse markeder og der er mange dygtige deltagere, med spændende ting og lækre specialiteter, men det kan være en dyr fornøjelse, bare entré prisen i sig selv er en klækkelig del og skal man lige have en kop kaffe og et stykke kage, ja så er mit budget i hvert fald næsten brugt.

Her i Strandbyladen tilbyder vi et alternativ til de større markeder. Her hos os er det gratis at komme ind, men vi har stadig et fint (dog noget mindre) udvalg, af kreative og kulinariske sager, som oftest med rod i Fyn og gerne lige fra nærområdet. Deltagernes ting er unikke og håndlavede og der er tænkt over kvalitet. Omgivelserne er charmerende, med brudstykker af bindingsværk, stemningen er hyggelig og afslappet og der er altid friskkværnet, håndbrygget kaffe klar i cafeen, hvor det også er muligt at købe lækre kager og andet godt, til meget fair priser. Vi gør hvad vi kan for at alt er økologisk i cafeen og stort set alt er lavet fra bunden, med lokale frugter og bær, samt æg fra egne høns. Til det kommende julemarked kan jeg afsløre at det bliver lidt norsk i det i cafeen!

Vi vil have mere liv på landet og dette er vores bud på et aktiv i vores lokalmiljø. Mange af de lokale her fra Strandby støtter op om vores ideer, men også mange fra Haarby slår vejen forbi hvert år, ja og faktisk har vi også besøgende fra Jylland og Sjælland og resten af Fyn. Vi vil meget gerne samarbejde med andre foretagender I Haarby og opland så vi kan hjælpe hinanden med at sætte fokus på de skønne arrangementer der er at finde rundt omkring. Hvis nogen har ideer til noget, så er man meget velkommen til at kontakte os på info@strandbyladen.dk og her kan man ligeledes skrive til, hvis man har lyst til at have en stand på vores markeder.

lade-jul

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *