Hestevognskørsel til Jul i Strandbyladen!

For noget tid siden fik jeg en mail fra en der gerne ville tilbyde hestevognskørsel til vores julemarked. Jesper, som han hedder, havde tænkt på at det da kunne være et rigtig fint trækplaster for os og måske de også kunne få lidt ud af det. Genialt, tænkte jeg! Og hvor er det dejligt når folk tænker på hinanden herude på landet 🙂 Jeg er virkelig taknemmelig for Jespers påfund og er meget spændt på at se, hvor mange der vil benytte sig af denne skønne mulighed. Og så har jeg fået at vide at det er intet mindre end to kendis-heste der beriger os med deres besøg. Odin og Theobald, som de jyske heste hedder, har simpelthen været med i Ole Bornedals “1864” og i DR’s underholdningsprogram “Versus” hvor de kørte om kap med en 2CV. Hestene vandt naturligvis. Hvor er det fint. Glæder mig til at møde dem.

Holdet til dette års julemarked, er så godt som sat og jeg er begejstret for den gode tilslutning! Der vil blandt andet være unikt hjemmesyet børnetøj, glas og keramik, små skulpturer, strik og filt og naturligvis nisser og juledekorationer, samt meget andet. Det bliver så godt!

jyskeheste1

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *