Sommermarked 2017

KristineGuy bas

Kristine Eiler Ernst synger skønne klassikere, i selskab med Guy Moscoso på kontrabas til Strandbyladens sommermarked 1. juli.

Vi har igennem længere tid talt om muligheden for at holde et sommermarked. Vi synes jo selv her er rigtig skønt om sommeren og så kommer der en del turister forbi i sommerhalvåret, da vores hus ligger på østersøruten. Mange ved efterhånden hvad Strandbyladen er og der kommer folk fra både nær og fjern. Vi vil gerne skabe lidt mere liv på vores kanter og give folk en god oplevelse. Derfor kan vi denne gang tilbyde en intim havekoncert, med kristine Eiler Ernst og Guy Moscoso. Koncerten er fra kl. 12.30 – 13.30 og kan nydes i selskab med lækre ting fra cafeen, som fx hjemmelavet is, kaffe og kage. Selve markedet starter kl. 10 og slutter kl. 16.

 

Skærmbillede 2017-05-25 kl. 17.37.15For børn og barnlige sjæle, er vi så heldige at Else Marie Kristensen kommer med sine søde minigrise fra kl. 11 – 11.30 og fortæller eventyr hvor grise har en central rolle. Se mere på: www.elsemarieeventyr.dk

Begge dele er gratis!

Vi glæder os rigtig meget og kan blandt andet byde på ølsmagning, italienske specialiteter, honning og mjød, salg af oksekød (frostvare), salg af lokal vin fra Langedil vin, filt, keramik og andet kunst/håndværk. Der er stadig åbent for tilmelding og prisen for deltagelse er 150 kr. * kontakt os via mail, eller facebook.

I cafeen byder vi blandt andet på:

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 22.36.37

Og selvfølgelig friskbrygget kaffe og lækker kage som altid! Kom og vær med – det bliver hyggeligt 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *