Et dejligt sommermarked i laden!

Tak for en rigtig god dag til vores sommermarked. Der var en fantastisk stemning, særligt da Else Marie fortalte historier med sine grise og da Kristine og Guy, fremførte skønne og rørende klassikere. Vi fik megen positiv respons fra de besøgende og jeg tænker ikke det er sidste gang, vi får nogle aktiviteter og musik på programmet. Her er et lille sammendrag af billeder fra dagen, samt et lille udrag af musikken.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Et dejligt sommermarked i laden!

 1. Dorthe Aarø-Hansen skriver:

  Hej
  Bliver der afholdt julemarked i år og i givet fald hvornår? Hvad koster en bod ved et marked?

  Dorthe

  • Roseskraep skriver:

   Hej Dorthe. Vi har besluttet os for at holde julemarkedet lørdag d. 16. December. Prisen for en plads i det opvarmede lokale er 150,- og i den uopvarmede lade, 100,-. Der er begrænsede antal pladser hvert sted, så derfor først til mølle princip ?
   Venlig hilsen Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *