Julemarked 2017

Selvom det stadig er sommer, går tankerne allerede nu på vores julemarked. For det er med en blanding af gode forventninger og en smule nervøsitet, at vi denne gang kan proklamere at vi har tænkt os at flytte den, igennem 5 år, faste weekend for afholdelsen (?) til weekenden op til jul! OG… for at presse den lidt mere… så skærer vi ned til kun en dag. Det vil sige at vi holder markedet, lørdag d. 16. December og det bliver fra kl. 10 – 16. Vi håber at vores faste besøgende, stadig har mulighed for at gæste markedet. Vi tror på at weekenden før jul er et bedre valg. Der er for hård konkurrence med de større markeder sidst i november og så er vi så tæt på jul at julestemningen er mere til at føle på ? ?? Jeg håber på at kunne få arrangeret noget levende julemusik, så hyggen kan sprede sig i alle hjørner af lokalerne. Der er åben for tilmeldinger og betingelserne er således:

Pris for en stand i opvarmet lokale = 150,-

Pris for en stand i u-opvarmet lade = 100,-

Det er først til mølle og der er 6 pladser i opvarmet rum, samt 6 pladser i u-opvarmet lade.

Der er koldt i laden, så man skal have tykke sokker og varme støvler på, samt varmt tøj. Det kan anbefales at medbringe en olie/gas radiator, hvis man har sådan en og aviser + evt. En yogamåtte til at stå på, da det er effektivt at isolere nede fra.

Vi opfordrer til at man selv medbringer borde og stole til sin stand, men er det ikke muligt, så sig til, da vi har lidt til udlån.

Det er, som det plejer, kreative og kulinariske boder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 svar til Julemarked 2017

 1. Bente madsen skriver:

  Det lyder da spændende med den 16 er da vær at prøve ??

 2. Lene Brinkland skriver:

  Det kan være, jeg er dum, men Gisselfeldt julemarked er den 16 dec, og kun i laderne??

  • Roseskraep skriver:

   Hej Lene.
   Jeg er lidt usikker på hvad du mener, men vi har i hvert fald ikke noget at gøre med Gisselfeldt. God dag ?
   Venlig hilsen Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *