Beermakers dinner

Vi har længe leget med ideen, om en øl smagning, med tilhørende middag. Øl og mad komplimenterer hinanden og kan være med til at løfte hinanden, til et andet niveau, eller lige give det modspil der er brug for. Som skrevet i opslaget, er vi ikke professionelle, men vi er passionerede og vil gerne dele denne oplevelse med jer og være med til at inspirere, til måder at bruge øl i samspil med mad. Hobby brygger, Brian Skræp, vil præsentere de forskellige øl til middagen og tage imod spørgsmål. Der er 12 pladser og der kan bestilles fra 1. September til 1. Oktober. Arrangementet afholdes ved minimum 8 deltagere.

Pris 450,- pr. Person

Tilmelding på mail: louilulle@gmail.com og betaling til mobilepay 23271345

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *