Marked og pop up café og info om nyt kunstværksted

Marked

Vi havde jo egentlig planlagt et forårsmarked, der skulle have været afholdt i maj, men pga. hele situationen med Covid 19, valgte vi ret hurtigt at udskyde det. Vi vil gerne i gang igen 🙂 og prøver derfor med en ny dato, som bliver lørdag d. 15. august 2020. Vi har kigget lidt på kravene fra sundhedsmyndighederne og vi mener godt vi kan efterleve dem. Det bliver noget med spritstationer, vejledning om afstand og max antal personer i samme rum, samt ensretning og så opfordrer vi til brug af MobilePay. Vi vil derfor gerne åbne for tilmelding af boder!

Markedet afholdes fra kl. 10 – 16 og det koster 150 kr. at deltage, uanset om det er i den rå lade, det lukkede lokale, eller evt. udendørs hvis det kan lade sig gøre. Som altid, medbringes egne borde/podier osv., men ved mangel kan vi tale om det og sikkert finde en løsning. Tilmeldingsfristen er d. 1. august, via info@strandbyladen.dk, eller mobilnummer: 23271345. Se også vores facebookside “strandbyladen” for mere info løbende.

Pop up café

I løbet af sommeren 2020, vil der poppe en lille havecafé op, ind i mellem. Hold øje med facebook og skiltet ved vejen. Her vil vi servere hjemmelavet is, saft og kaffe til tørstige og lækkersultne forbipasserende på Østersøruten. Her kommer mange gående og cyklende tourister forbi om sommeren og vi oplever ofte, at folk spørger til vores sted og om vi evt. serverer noget. Det har vi egentlig ofte haft lyst til, så nu prøver vi med dette pop up koncept, når vi har tid og overskud. Caféen vil være placeret omme ved indgangen til laden, ved vores æbletræer.

Kunstværksted

I år har jeg startet et kunstværksted op i laden, hvor jeg har haft et lille hold af kursister. Temaet er moderne eksperimenterende kunst og alle kan være med her. Det er et åbent eksperimenterende rum, hvor der ikke er nogen facitliste. Som underviser, vejleder og inspirerer jeg, ud fra den enkeltes behov. Se nærmere på min facebookside “kunst og samvær i Strandbyladen”. Kurset vil fremover bliver afholdt via Verninge Husflid, men stadig her i laden og vi starter op igen, torsdag d. 20. august. Se nærmere her på Verninge Husflids hjemmeside 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *