Vores sted og ambitioner

Velkommen her på siden! Strandbyladen tog sin start, da vi i november 2012 afholdte vores første lille julemarked. Tanken var at holde et marked, hvor kunst, håndværk og hjemmelavede specialiteter skulle være omdrejningspunktet i unikke og charmerende omgivelser. Vi ønskede også en vis kvalitet i de ting der skulle med og ambitionen var at få dygtige kunstnere og andre kreative ildsjæle med, sammen med passionerede producenter/forhandlere af fx vin og specialiteter. Der har mest været tilslutning fra de kreative områder, men det sidste års tid er interessen for vores markeder vokset og flere kulinariske deltagere har sluttet sig til. Det har også betydet at vi har set muligheder for at udvide med flere markeder henover året og vi har i år afholdt et påskemarked for første gang, hvilket der var stor opbakning om og et høstmarked for andet år i træk. Udover stande med kunst, håndværk og specialiteter har vi i Strandbyladen en café, med lækre hjemmebagte kager, god kvalitetskaffe og andet godt. Menuen varierer henover året, men vi sigter mod at alt skal være økologisk.

Vi ønsker at støtte op om små lokale foretagender, af kreative og kulinariske oprindelser. Vi vil også meget gerne gøre vores for at fremme økologi og/eller dyrevelfærd og opfordrer derfor deltagere med fokus på disse værdier til at deltage. Man behøver ikke være professionel, eller være uddannet kunstner, eller have en forretning som sådan. Det der er vigtigt for os, er at der er lagt sjæl i foretagendet, at man tænker på kvalitet og så må tingene gerne skille sig ud, fra hvad man kan finde på butikshylderne.

Vi har plads til ca. 12 – 18 stande, afhængig af årstid. Et af lokalerne er opvarmet med brændeovn, resten af markedet foregår i en stor lade med elementer af bindingsværk, samt evt. udendørs når det ikke lige er vinter.